Laatste nieuws

Londen ten tijden van de depressie. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken.

Nu te huur op dvd én bluray!
... See moreSee less

View on Facebook

Bent u ook zo'n grote fan van Marvel? En is uw film collectie nog niet compleet? Dan is dit het ideale moment om die aan te vullen want wij pakken uit met een super actie!🎬🎬 ... See moreSee less

View on Facebook
View on Facebook

Nooit een rustdag voor jullie 👍

1 day ago
Avatar

Comment on Facebook

Jaa, vandaag zijn wij OPEN en dit tot 21u! Wij wensen iedereen alvast een vrolijk pasen🐣🐣 ... See moreSee less

View on Facebook

De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin, de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Nu te huur op dvd!
... See moreSee less

View on Facebook

Deze film speelt zich zes jaar na de eerste film af. Ralph en co. zetten hun avonturen voort en hoppen nog steeds van het ene naar het andere arcadespel. Ze ontdekken echter een nieuw fenomeen: het internet. Een heel nieuwe wereld gaat open voor Ralph nu zijn 'Wreck-it' arcade game een online versie krijgt.

Nu te huur op dvd én bluray!
... See moreSee less

View on Facebook

MovieZone: Your n°1 ENTERTAINMENTstore updated their cover photo. ... See moreSee less

View on Facebook

Nergens controllers voor PS4 op voorraad? Vanaf vandaag wel weer bij MovieZone! Wij hebben vandaag deze laatste nieuwe controllers in het Alpine Green binnen gekregen!🎮🎮 ... See moreSee less

View on Facebook

Xanthi Dufour😂

1 week ago   ·  1

1 reply

Avatar

Comment on Facebook