Laatste nieuws

MovieZone: Your n°1 ENTERTAINMENTstore updated their cover photo. ... See moreSee less

View on Facebook

MOVIE MONDAY
1 FILM => 1 € !!!
... See moreSee less

View on Facebook

Tussen 1978 en 1983 waren Eric Estrada en Larry Wilcox als motoragenten verantwoordelijk voor de wetshandhaving van het wegennet rondom L.A. en CHiPs was in die jaren echt een hele populaire televisieserie. De namen van de twee hoofdpersonen en een leuke cameo van Estrada zijn de belangrijkste verwijzingen naar de serie en het is toch vooral de titel die hier wordt ingezet om snel bekendheid mee op te bouwen. Op basis van de titel hadden wij echter een heel andere film verwacht, veel softer en veel meer met slappe humor, maar dat is gelukkig niet het geval. CHIPS is namelijk behoorlijk grof en plat en dat staat in schril contrast met het redelijk brave imago van de serie. Het zorgde bij ons voor een zeer aangename verrassing en wie weet blijft het hier niet bij en gaan Shepard, die het scenario schreef en de film ook regisseerde, en Peña de misdaad ooit nog een keer samen te lijf. Van ons mag het.

Nu te huur op dvd!
... See moreSee less

Bekijk hier de trailer van CHiPs. Vanaf 23 maart in de bioscoop. www.facebook.com/warnerbrosnl Jon Baker (Dax Shepard) en Frank “Ponch” Poncherello (Michael ...

Belle, een mooie, jonge onafhankelijke vrouw wordt gevangen genomen door een beest in zijn kasteel. Ondanks een beangstigend gevoel van onzekerheid over wat haar te wachten staat raakt ze bevriend met het betoverde personeel in het kasteel. Ze leert verder te kijken dan de afschuwelijke buitenkant van het beest en ontdekt de vriendelijke ziel van een prins die binnen in hem schuilt.

Nu te huur op dvd én bluray!
... See moreSee less

De nieuwe trailer van Beauty and the Beast! #BeOurGuest vanaf 29 maart 2017. Abboneer je hier: bit.ly/DisneyNLYouTube Volg Disney: Facebook: fa...

Astro, gekend om zijn high-end headsets brengt nu een heel betaalbaar instapmodel op de markt!
Wil je dus budgetvriendelijke kwaliteit? Dan is de A10 de ideale keuze!🔊🔊
Nu op voorraad in de shop, morgen ook online bestelbaar op www.multimediazone.be 🙂
... See moreSee less

View on Facebook

Joeri Van Brussel likes this

Matthias da Silvawat is de prijs ervan :)

6 days ago

2 replies

Avatar

Comment on Facebook

Feestdag? Wat is dat dan? :p
Zoals ELKE dag van het jaar zijn wij OPEN! En dit nog tot 21u. :)
... See moreSee less

View on Facebook

Het is een regel in de 9 Koninkrijken dat de landgenoten binnen de eigen grenzen blijven. De trollen treden echter het Koninkrijk van Sneeuwwitje binnen om de kwade koningin te bevrijden uit haar cel. Ze is vastberaden de macht over alle Koninkrijken te krijgen, en verandert de Prins in een hond en vice versa. De prins weet in zijn nieuwe gedaante echter door een toverspiegel te springen en belandt in Central Park waar hij een klusjesman en diens dochter weet over te halen mee te gaan om de 9 Koninkrijken te redden.

Nu te huur op dvd!
... See moreSee less