Laatste nieuws

MovieZone: Your n°1 ENTERTAINMENTstore updated their cover photo. ... See moreSee less

View on Facebook

Nu verkrijgbaar! & As usual, goedkoper dan Game Mania en Bol.😉 Ook online bestelbaar én aan huis geleverd via onderstaande link: www.multimediazone.be/webwinkel/nl/nintendo-switch/7131-v-rally-4-3499550366549.html ... See moreSee less

View on Facebook

Gabrielle Union (Almost Christmas, Being Mary Jane) schittert in de rol van een moeder die zich door niets laat tegenhouden om haar twee kinderen te redden, die in een ondoordringbaar beveiligd huis gegijzeld worden. Er is geen val, geen truc, en vooral geen enkele man die deze moeder kan tegenhouden in haar missie om in te breken. Producers Will Packer (No Good Deed, Obsessed) en Union werken wederom samen voor deze originele thriller, geregisseerd door James McTeigue (V for Vendetta, Sense8).

Nu te huur op dvd én bluray!
... See moreSee less

View on Facebook

Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson, Hacksaw Ridge, zoon van Mel) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas komt bij het opsporen van terroristen, iets wat hij doet voor een privébedrijf, in opdracht van de CIA. Maar de premiejager kampt met persoonlijke demonen en van hogerhand stelt men zich vragen bij de potentiële risico's. Daarom geeft zijn CIA-contact Leigh (Sylvia Hoeks - Blade Runner 2049, Overspel) hem een ultieme kans om in de frontlinies te blijven: met een driekoppig team moet hij in Londen de overgelopen CIA-agent McKnight vatten voor die de hand kan leggen op massavernietigingswapens. Maar McKnight dekt zich in de rug met een privémilitie die qua tactisch vernuft niet moet onderdoen voor Collins & Co. De leider van de vijand is immers een exstrijdmakker.

Nu te huur op dvd én bluray!
... See moreSee less

View on Facebook

❌ NIEUW NIEUW NIEUW ❌
Geniet van retro-gaming onderweg dankzij de Go Retro! draagbare console! Deze Console bevat meer dan 250 klassieke retro spellen.
... See moreSee less

View on Facebook

Valentin D., die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, Ch'ti--sprekende arbeiderszoon was.

Nu te huur op dvd!
... See moreSee less

View on Facebook

Een plaag doodt 98% van de Amerikaanse kinderen. Ruby Daly is één van de uitzonderingen en houdt hieraan, net als de andere overlevenden, bovennatuurlijke krachten over. Deze zijn enkel te beschrijven met behulp van een kleur. Ruby behoort tot de oranje groep die het denkvermogen kan beïnvloeden. Ze wordt naar het kamp van Thurmond gestuurd waar ook andere jongeren verblijven en waar ze zich ellendig voelt.

Nu te huur op dvd én bluray!
... See moreSee less

View on Facebook